YRITYSSIIVOUS

Yrityssiivous Tampereella ja lähialueilla

Teemme Tampereella ja lähialueilla yrityssiivouksia pienten ja keskisuurten yritysten osalta.

Yritys- ja liikehuoneisto siivoukset toteutamme juuri teidän yrityksellenne parhaiten sopivimmalla tavalla ja oikealla ajankohdalla. Siivouksessa käyttämämme tuotteet ovat korkealaatuisia ja meiltä löytyy myös allergiavapaat sekä ympäristöystävälliset tuotteet.

Tarjoamme teille sopimussiivousta, joka voidaan toteuttaa kerran tai useamman kerran viikossa. Sopimussiivouksella taataan aina siisti ja puhdas liiketila niin henkilökunnan työskennellä kuin asiakkaiden asioida.

nettisivu tausta kasvi 5

Meidän kanssamme on helppoa ja joustavaa hoitaa yrityksenne siivousasiat. Olemme aina valmiit kuuntelemaan toiveitanne ja toteutamme ne parhaamme mukaan. Yhdessä sovimme selkeästi siivouksen sisällöstä ja sitoudumme noudattamaan näitä yhteisiä sopimuksia niin sisällön kuin aikataulujen osalta. Meille ei kuitenkaan ole ongelma ottaa vastaan matkan varrella toiveita ja muuttaa joustavasti siivouksen sisältöä, mikäli tarvetta siihen ilmenee.

Olemme pieni perheyritys ja meillä siivoavat myös itse yrittäjät. Näin asiointi on aina henkilökohtaista ja mikäli matkan varrella tulee kysyttävää, olemme työn ytimessä paikalla ihan konkreettisesti. 

Yrityssiivous

ota yhteyttä ja katsotaan juuri teitä parhaiten palveleva siivous kokonaisuus!