Rakennussiivous

Rakennuskohteiden loppusiivoukset

Teemme rakennuskohteiden loppusiivouksia Tampereella ja lähialueilla. Kauttamme saatte asianmukaisilla varusteilla ja tarkkuudella suoritetun loppusiivouksen. Suoritamme rakennuskohteen siivouksen itse rakennustöiden ollessa valmiit tai loppusuoralla.

Ensimmäisessä vaiheessa puramme suojukset ja poistamme irtolian ja viemme tietenkin kalusteiden suojausten purkamisesta syntyneet jätteet pois. Suojausten purun teemme pari päivää ennen varsinaista siivousta, jotta pölyn on ehtinyt laskeutua. Itse loppusiivouksessa siivoamme tilat ja suoritamme lattioiden pesun ja suojauksen. Pesemme ikkunat ja puhdistamme pinnat. Mikäli osa loppusiivouksesta on aloitettu rakennuskohteen viimeistelytöiden ollessa vielä kesken, suoritamme viimeisessä vaiheessa vielä kaikkien tilojen pölyjen siivouksen pinnoilta ja näin puhtaat alueet voidaan sulkea.

Siivojamme ovat varustautuneet asiaankuuluvilla suojavarusteilla ja heillä on työturvallisuuskortti. Yrityksellämme on luonnollisestikin tarvittavat vakuutukset voimassa. Me olemme perheyritys ja näin meillä taataan jokaisen siivousta tekevän henkilön tunteminen ja informaation ripeä kulkeminen.
Meille tärkeää on työmme hyvä laatu ja sopimuksista kiinni pitäminen.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne soveltuva paketti!