Sohvien, nojatuolien ja mattojen pesu

Mattojen syväpuhdistus

Mattojen syväpuhdistuksella poistamme matosta ensin kaiken kuivan irtolian. Tämän jälkeen aloitamme maton pesun siihen tarkoitetulla laitteella ja näin matosta irtoaa rasvainen lika sekä tahrat. Pesun jälkeen matto on raikkaan puhdas ja käyttövalmis noin kolmessa tunnissa.

Sohvan ja nojatuolien pesu

Sohvan ja nojatuolien puhdistus alkaa irtolian poistamisella. Tämän jälkeen huonekalu teho pestään siihen tarkoitetulla painehuuhtelulaitteella.
Menetelmä on tehokas, mutta samalla hellävarainen.
Vaikka sohvan tai nojatuolin pinta ei käyttäisikään kovinkaan likaiselta, saattaa lian määrä kuitenkin yllättää. Syvältä puhdistava menetelmä nostaa ajan saatossa huonekalun syövereihin pinttyneet liat esille ja näin ne saadaan poistettua huonekalusta. Puhdistuksen jälkeen huonekalusi on hygieeninen sekä raikas ja käyttövalmis yleensä jo muutaman tunnin kuluttua.
Meiltä saat myös nahkasohvan pesun. Käytämme pesussa juuri nahalle kehitettyjä puhdistusaineita ja hoitobalsami. Imuroimme aluksi sohvan siihen tarkoitetulla suulakkeella. Tämän jälkeen pesemme sohvan oikealla aineella ja nahkasohvan puhdistukseen tarkoitetuilla välineillä.
Sohvan pesun jälkeen levitämme pinnalle hoitoaineen, joka suojaa sohvan nahkapintaa jatkossa.

Hinnoittelu

Hintoihin lisätään Alv 24%

Kaikki matot

50€
  •  

Kolmen istuttava tekstiilisohva tai enemmän

150€
  •  

Alle kolmen istuttava tekstiilisohva

100€
  •  

Nojatuoli

70€
  •  

Kolmen istuttava nahkasohva

250€
  •